516 472 184

Naše třídy

Třída Koťátka - nachází se ve spodním patře přední části budovy, kapacita 23 dětí ve věku od 2,5 do 7 let.

Ve třídě Koťátek se o děti stará třídní učitelka Denisa Šikulová, paní ředitelka Mgr. Monika Sklářová a školní asistentka Michaela Zábojová

Třída Motýlci - nachází se v horním patře přední části budovy, kapacita 23 dětí ve věku od 2,5 do 7 let.

Ve třídě Motýlků se o děti stará paní učitelka Mgr. Alice Páralová a paní učitelka Mgr. Petra Šmardová.

Třída Sluníčka - nachází se ve spodním patře zadní části budovy, kapacita 23 dětí ve věku od 2,5 do 7 let.

Ve třídě Sluníček se o děti stará paní učitelka Yveta Miholová, paní učitelkaHana Mynářová a paní učitelka Bc. Lenka Juříčková

Třída Berušky - nachází se v horním patře zadní části budovy, v nově vybudované půdní vestavbě, kapacita 23 dětí ve věku od 2,5 do 7 let.

Ve třídě Berušek se o děti stará paní učitelka Andrea Novotná, paní učitelka Nikola Prchalová

Všechny třídy jsou vybaveny novým moderním nábytkem,klavírem s orfovými nástroji, dětskou kuchyňkou, koutkem pro konstruktivní hry, paravánkem s loutkami, maňásky a knížkami, molitanovou stavebnicí, koutkem pro pracovní a výtvarné aktivity, koutkem s ponkem, koutkem živé přírody. V části se stolečky se nacházejí společenské hry, pexesa, puzzle, mozaiky, didaktické pomůcky, pískovnička s kinetickým pískem a mnoho dalších hraček a pomůcek.

V žádné třídě nechybí dřevěné stavebnice, magnetické stavebnice, Lega, šroubovačky, manipulační hry, vláčkodráhy, kuličkové dráhy, dřevěné domečky pro panenky, děti mají k dispozici počítače s výukovými programi pro předškolní děti.

V roce 2021 jsme pořídili jednu interaktivní tabuli, o kterou se budeme dělit.

Ve všech třídách jsou nově vybudované moderní sociální zařízení ve světlých a jasných barvách – bílé, žluté a oranžové.

Třídy jsou vymalovány pastelovými barvami, jsou vyzdobeny pracemi dětí, v každé třídě visí na stěně magnetická tabule, na které je vždy znázorněno aktuální vzdělávací téma.